Denne nudelret er en virkelig nem hverdagsret, og kræver kun lidt forberedelse. Det eneste som “tager tid” er egentlig oksekødet, som skal marineres. Du kan med fordel lige sætte det over, inden du tager på arbejde, og ellers er en halv time rigeligt.
Mit oksekød lå i marinaden i ca. en time og det blev super lækkert og saftigt.
Jeg er blevet rigtig glad for Santa Marias produkter og brugte både dark soya, oyster sauce, nudler og ingefær fra samme mærke.
Du kan sagtens lave marinaden uden ingefær – tilsæt evt. mere citronsaft eller lidt æblecidereddike.
Opskriften er til 2 personer:
Opskrift
- 300 gram oksekød (tyksteg etc)
- 1/2 broccoli
- 3 gulerødder
- 1 peberfrugt
- Nudler efter behov
Marinade
- 0.5 dl soya
- 3 spsk oystersauce
- Squeze citronsaft
- Lidt peber
- Revet ingefær (brugte ca. 1 cm – efter behov)
Fremgangsmåde
- Start med at lav din marinade, skær kødet i tern og ned i marinaden med kødet
- Lad kødet stå minimum en halv time
- Du kan skære dit grønt mens du venter, så alt er klart
- Sæt dit vand over til nudler (brugsanvisning på pakken)
- Steg kødet brunt på begge side, på en varm pande – Hæld din marinade fra så det kun er kødet der kommer på panden
- Tilsæt dit grønt og steg i et par minutter
- Hæld den resterende marinade på og steg det hele færdigt
- Velbekommen!
Ingen kommentarer