Hjemmelavet sliders med fritter

DSC_1486

Jeg ELSKER burger og på min Instagram har du nok se et billede af en burger eller 10. Det kan laves på så mange forskellige måder, og det er kun fantasien, der sætter grænser for indholdet, og tilberedningsmetoden!

Jeg lavede disse små sliders den anden dag, og der var næsten for meget mad! Jeg kunne ikke spise op i hvert fald, og det sker stort set aldrig! Måske brødet faktisk kunne undværes, for spiste det stort set ikke. Fyldet var nemlig meget bedre end brødet – tror snart jeg skal have burger igen.

Et tip: Fakta har stadig den bedste og billigste gederulle, jeg har fundet til dato. Den er pakket ind i hvidt plastik og koster 20 kr. Den er super lækker, cremet og smager faktisk af noget!

 

Hvordan skal jeg gøre?

Jeg skriver ikke en opskrift og fremgangsmåde på disse sliders, da det er meget ligetil. Jeg vil blot skrive indholdet og indsætte et billede, så i kan se dem.
Derudover, så lavede jeg en lille portion fritter til, skåret i tynde skiver (lavet af lækre øko kartofler), vendt i lidt olie, salt og pepper, samt lidt krydderier – ca 30 min. på 200 grader.

Jeg bruger ofte guacamole i mine burgere og standarden er altid 2 avokadoer, creme fraiche, salt og peber, og selvfølgelig lidt hvidløg. Du kan også prøve at smide lidt blåskimmel/en kraftig ost i, og blande sammen. Det smager vildt godt!

Sliders nr. 1; Spinat, 60 g oksekød, gedeost, guaka, syltede agurker og løg.

DSC_1485

 

Sliders nr. 2; Spinat, agurk, mozzarella, 60 g oksekød, guaka og løg på toppen

DSC_1484

 

Velbekommen!

Læs også

1 kommentar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.