Har du nogensinde prøvet en drømmekage, hvor du blander lidt mysli i din kokostopping? Det havde jeg heller ikke indtil denne uge, og sikke en lækker kombination! Drømmekagen smager helt ligesom den plejer, men med lidt ekstra knas og lækker smag i selve toppingen.
Har du lyst til andre kager? Prøv denne banankage med kaffecreme.
Opskriften er super nem og kræver ikke den store introduktion. Hvem elsker ikke en lækker drømmekage med masser af fyld på toppen – ja det ved jeg heller ikke. For mit vedkommende skal der næsten være 50/50 af kage & topping, men det er jo en smagssag. Du kan jo sagtens komme mindre på, end hvad jeg har gjort, det er helt op til dig. Derudover kan du også undlade mysli, og lave en helt almindelig drømmekage.
Denne opskrift giver 10 stykker drømmekage. Rigtig god fornøjelse.
Opskrift
- 1 dl mælk
- 45 g smør
- 1 tsk vaniljepulver
- 3 æg
- 150 g sukker
- 140 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
Mysli-topping:
- 70 g smør
- ½ dl mælk
- 130 g brun farin
- 65 g mysli (her brugte jeg en med nødder & gryn)
- 100 g kokos
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader, varmeluft
- Pisk æg og sukker sammen til en lys og skummende masse
- Rør derefter mel & bagepulver i
- Smelt smør og tilføj mælk og vaniljepulver i blandingen. Hæld derefter smørblandingen i dejen
- Fordel dejen i formen og bag den midt i ovnen i 20-25 minutter. Stik evt. en kniv i den, for at se om den er færdig (der skal ikke sidde dej på kniven)
Mysli-topping:
- Hæld alle ingredienserne i en gryde/dyb pande og kog det op under omrøring
- Fordel din topping over kagen
- Bag det derefter i 5 minutter, til overfladen er lækker gylden
- Køl kagen af, inden servering
Ingen kommentarer