Der er stadig lidt nye kartofler endnu og selvom der hører lidt (læs meget) smør til de nye kartofler, så er det også lækkert med lidt andet tilbehør til. Jeg har også brugt denne pesto i sandwich, på en avokadomad og you name it. Den er super lækker og frisk og kan bruges til utrolig mange ting!
Opskriften er for en hver amatørkok og er virkelig hurtig at bikse sammen – så der er ingen undskyldninger!
Opskrift
- 2 store peberfrugt
- 1/4-1/2 pose parmesan (jeg smed en halv pose i, men mindre kunne også gøre det – smag dig frem)
- 50 g mandler
- 1 spsk kapers
- 1 chili
- 2 fed hvidløg
- Salt og peber
- Olie
Fremgangsmåde
- Start med at skær dine peberfrugt i tern og rist dem på panden i lidt olie
- Rist mandlerne på en tør pande til de får en gylden overflade
- Smid de overnævnte ting i en blender sammen med de resterende ting. Prøv med lidt olie af gangen til du får den ønskede konsistens
- Jeg har hørt om nogle som også smider lidt vand i – det har jeg dog ikke prøvet før
- Færdig! Det var sgu da nemt var!
2 Kommentarer
malina uhre christensen
26. august 2019 at 10:35skide god hjemmeside men jeg skal lave pesto med peber frugt pesto uden mandler
Camille Maja
26. august 2019 at 23:20Mange tak, og dejligt du følger med! 🙂 Man kan også bruge pinjekerner, eller undlade dem. Blev det godt?
KH Camille