Hjemmelavet juleknas - En lille chokolade-hapser til juletiden

Juleknas – Den lille hapser til juletiden

Juleknas er noget vi har lavet fast hver jul i min familie. Det er det nemmeste juleslik og tager ingen tid! Du skal kun bruge 3 forskellige ting til denne opskrift, og jeg lover du ikke bliver skuffet. Måske har du lavet det før, men uanset hvad får du opskriften lige her. 

Julen er lige om hjørnet dage, og jeg har netop lavet denne juleknas til min familie. Vi skal alle have lidt forskelligt med, og min opgave var så en form for chokolade. Derfor valgte jeg at lave juleknas, da jeg syntes det var nemmest, og det er noget alle kan lide.

Rigtig god fornøjelse med juleknasen og glædelig jul! Og hvis du mangler mere inspiration til julen, finder du den lige her.

Juleknas

Ret: Dessert
Antal: 1 bradepande

Ingredienser

  • 300 g mælkechokolade
  • 150 g mørk chokolade
  • 1/2 tsk. salt
  • 250 g (ca.) cornflakes (uden sukker) 

Sådan gør du

  • Fyld en gryde 1/3 op med vand og kom en plastikskål ned i. Det er vigtigt her at der ikke kan komme vand i skålen, og at skålen ikke rammer bunden
  • Smelt chokoladen i dit vandbad og kom derefter den smeltede chokolade i en større skål og tilsæt salt
  • Tilføj cornflakes lidt af gangen og rør forsigtigt rundt til alt cornflakes'en er dækket. Der kan komme mange flere cornflakes i end du tror - men tilføj endelig lidt af gangen, så du er sikker på at der er nok chokolade.
  • Når det hele er dækket med chokolade kommer du det på en bageplade (med bagepapir). Kom bagepapir ovenpå knasen, og mas det lidt fladt. Det skal kun mases en lille smule

GLÆDELIG JUL!

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.