Julen nærmer sig, og det betyder julefrokost og dermed også karrysild. Når vi holder julefrokost i vores familie er der altid sild, lavet på flere forskellige måder. Det hører simpelthen til julen, men det kan naturligvis også laves på andre tider af året. Har du lyst til at prøve at lave dine egne karrysild? Det er super nemt, og du får opskriften lige her.
Man kan altid købe en færdig omgang i brugsen, men det er altså mest lækkert at lave sine egne, og ikke spor svært. Det tager ingen tid at bikse sammen, og så har du også mere styr på, hvilke ingredienser, der faktisk er tilført.
Der er til 4 personer i denne opskrift – god fornøjelse!
Opskrift
- 250 g sild i lage
- 3 spsk. creme fraiche
- 1.5 spsk mayonaise
- 2 spsk. lage fra sildene
- 1.5 tsk. karry
- 1/2 rødløg
- 1/2 æble
- 3 spsk. hakkede syltede agurker/cornichoner
- Salt og peber
- Purløg
- Serveres på rugbrød med kogte æg og purløg på toppen
Fremgangsmåde
- Start med at bland creme fraiche, mayonnaise og karry sammen
- Hak æble i små tern og snit løg og dine syltede agurker fint. Kom i din karry-blanding
- Tilføj lidt lage fra sildene og smag til med salt, peber, og evt. lidt citron
- Så nemt var det! Serveres med kogte æg og purløg på toppen, ovenpå et stykke rugbrød
- Velbekomme
Ingen kommentarer