Bagværk til weekenden

IMG_1816

Det er weekend, og det betyder for manges vedkommende, lidt bagværk. Jeg har samlet nogle af mine favoritter lige her, så i kan få en masse inspiration, til lidt sødt i weekenden.

Mens i læser dette, sidder jeg og nyder solen i Thailand, men derfor skal i ikke snydes for opskrifter!
Jeg har 7 opskrifter til jer. Der er blandt andet muffins, crumble, cookies, krydderkage, islagkage, snegle, og en klassisk brownie.

Rigtig god fornøjelse, og rigtig god weekend til jer!

Græskarmuffins

Disse græskarmuffins er efter samme opskrift, som gulerodskagen med ostecreme. Jeg synes ikke, at der var en grund til at opfinde den dybe tallerken, da jeg allerede havde en lækker opskrift på en god krydderkage. Det eneste jeg nærmest gjorde, var at udskifte gulerødderne med græskar. Nemt! Find opskriften lige her.

Crumble med blommer og æbler

Jeg bliver altså aldrig træt af en god gammeldags tærte med crumble. Det er en dessert, man aldrig går galt i byen med, og den er simpelthen så nem. Det er også en dessert, som de fleste nok allerede har ingredienserne til.
Du kan desuden altid skifte indholdet ud i din crumble. Jeg har blandt andet lavet en med rabarber, som hører mere sommeren til.

Du finder opskriften lige her.

Chocolate Chip Cookies

Det er noget af et løfte at sige, at disse chocolate chip cookies, er de bedste. Men jeg mener, når jeg siger, at det er de bedste jeg har bagt. De er sprøde, bløde i midten, fyldt med chokolade, og både saltede og søde. Det blev virkelig en lækker kombination, og jeg har glædet mig til at dele opskriften med jer!

Du finder opskriften lige her.

Ølkage

Ølkage er virkelig en gammel favorit, og jeg havde helt glemt hvor godt den smagte. En af mine gode veninder, som også er min underbo, lavede den forleden dag ? og så var jeg nød til at forsøge igen selv. Ølkage var noget vi altid fik, dengang vi gik i SFO, så den bringer helt klart også nogle minder frem.

Du finder opskriften lige her.

Daim islage

Daim-islagkage? Løber dine tænder ikke allerede i vand? Denne dessert er super nem at bikse sammen, og perfekt til fødselsdag, eller hvis du får gæster. Derudover holder den sig også rigtig godt i fryseren, hvis du vil lave den nogle dage i forvejen.

Opskriften finder du her.

Kanelsnegle

Jeg har faktisk to versioner på kanelsnegle på bloggen. Den ene var i samarbejde med Le creuset, hvor det var en mere julet version, med æbler og marcipan, hvor den anden er helt klassisk. Man går aldrig galt i byen, med en god kanelsnegl, og disse er helt perfekte, med deres bløde dej, og med masser af smag.

Du finder opskriften med æble og marcipan lige her, og den klassiske version her.

Klassisk brownie

Denne brownie er et fast inventar i min familie, og er oftest den der bliver lavet til fødselsdage. Opskriften har jeg lavet sammen med min mor, og det er virkelig en af mine favoritter. Den er dejlig klistret, samt har en sprød skorpe.

Opskriften finder du lige her.

 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.