Jeg har netop fået denne skål til morgenmad, og tænkte jeg ligeså godt kunne dele den med jer.
Mange synes at havregrød er lidt kedeligt, men det behøver det altså ikke at være. Det handler lidt om at smide de rigtige toppings på, og selvfølgelig også den rigtige kombination af selve grøden.
Jeg laver altid denne kombi, og den fungerer for mig. Grød fungerer især godt på de dage, hvor jeg skal bruge en masse energi, og har brug for ekstra mæthedsfornemmelse.
Grøden indeholder også en masse fuldkorn, vitaminer, mineraler og fibre, og desuden er det også billigt og mættende. Jeg er fan!
Opskriften er til 1 person og tager ca. 5 minutter:
Opskrift
- 1.5 dl gryn
- Nip salt
- 1 tsk kanel/vanilje/kardemomme
- 1-2 æggevider
- 3 dl mælk/vand
- Din ønskede toppings: jeg plejer at bruge en håndfuld, 5 mandler og lidt hakket chokolade. Så sikre jeg både at få lidt kulhydrater og også lidt fedt
Fremgangsmåde
- Smid alle ingredienser, undtagen topping, i en gryde og tænd for fuld blus
- Rør undervejs i din grød, mens du forbereder topping
- Sluk for grøden, når den næsten har samlet sig lidt. Så får den lidt eftervarme, og bliver dermed ikke får tør
Velbekomme og rigtig god dag til jer.
Ingen kommentarer