Saltmandler – perfekt som snack og topping

IMG_6880

Det er et stykke tid siden, at jeg har lavet mine egne saltmandler, men det jo simpelthen så nemt. Hvis i endnu ikke har prøvet at lave jeres egne, så kast jer endelig ud i det! Det bliver ikke nemmere, og du har kun brug for 2 ingredienser.

Saltmandler er virkelig lækre som en lille snack, og derudover passer de helt perfekt ovenpå en salat, eller på en avokadomad, som i kan se på billedet.

Prøv også saltmandler på denne salat: Couscous med limestegt aubergine

Jeg lavede disse mandler i anledningen af, at jeg skulle bruge dem i en forret, til en madklub jeg er med i. Det er tre andre piger, som jeg har lært at kende igennem events og Instagram. Det er så dejligt, at man kan få nye bekendtskaber på den måde, synes jeg.

Jeg smider også snart opskriften ud på den lækre forret vi fik.

Opskrift

 • 200 g mandler
 • 2 dl vand
 • 5 spsk salt

Fremgangsmåde

 • Tænd din ovn på 150 grader, varmeluft
 • Kog vand og opløs derefter salten deri
 • Når salten er opløst, smider du mandler i saltvandet
 • Lad dem stå i ca. 20 minutter og trække og dræn derefter vandet fra
 • Smid mandlerne på en bageplade med lidt ekstra salt
 • Giv dem ca. 25 minutter, midt i ovnen
 • Lad dem køle af inden servering

Velbekommen!

Læs også

Ingen kommentarer

  Skriv et svar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.