10 ting at lave i april

IMG_0735

April er så småt igang, og jeg har samlet en liste over 10 ting i kan lave i april. Jeg beklager at min marts guide aldrig kom ud, men jeg fik simpelthen så travlt med mit nye job som restaurantchef. Jeg har arbejdet 50+ timer om ugen, så jeg prioriterede ikke lige en guide. Men nu har jeg fået mere luft om ørene, og har samlet nogle fede ting til jer, i det følgende.

Billedet er fra min madguide til det italienske mad i København, hvilket drager mig hen til at fortælle lidt om mine planer i april.

Mine planer

Min april måned står på en masse arbejde, men også en masse event. Jeg har både musikbanko, spa, lancering hos Peter Beier, samt en tur til Italien på programmet. Det bliver en utrolig lækker måned, og jeg glæder mig helt vildt til de førnævnte ting. Derudover har jeg også et par madklubber på programmet. Jeg mødes nemlig med 3 af drengene fra Masterchef (Tobias, Heine & Emil), hvor vi laver mad et par gange om måneden. Jeg elsker at være i en madklub, og det er kun noget jeg kan anbefale man prøver af!

Det jeg glæder mig mest til i denne måned, må nok være mine get aways. Jeg skal både til Ystad med min gravide veninde, og så til Sicilien.
Jeg flyver til Sicilien d. 28/4 med rejsebureauet Eliza was here, som har kombineret en helt personlig rejse til mig. Dette er et samarbejde jeg har fået sat i værk, som jeg kommer til at dele på bloggen. Rejsen til Sicilien kommer til at være en kulinarisk rejse, og jeg glæder mig så meget, til at komme ned i lidt varme, samt til at spise alt det lækre italienske mad! Italiensk mad er nok min favorit spise, og jeg kan slet ikke vente! Du kan læse meget mere, om de rejser Eliza was here tilbyder, lige her. Personlig blev jeg selv meget overrasket over de budgetvenlige ture de har derinde!

Nok om mine planer og tilbage til guiden! Rigtig god læselyst 🙂

Designer Forum

Allerede i denne weekend forvandles Forum til et kæmpe shoppingsmekka. Der vil være alle de fede mærker, og du har muligheden for at spare en del penge, til dette designeroutlet. Jeg har deltaget flere gange, men jeg har allerede planer hele weekenden. Jeg synes personligt at det er et super fedt event, med virkelig fede varer, man kan købe. Det er ikke kun de sørgelige rester, som er tilbage, men faktisk utrolig meget lækkert tøj/sko m.m.

Rigtig god fornøjelse, og husk pungen.

Praktisk: 6.-8. april. Fredag kl. 16-20 (kun for VIP), lørdag kl. 10-17 og søndag kl. 10-16. Køb billet her.
Adresse: Forum, Julius Thomsens Plads 1, Frederiksberg C

Lancering af Ruby Chokolade

Den 13/4 kommer den nye Ruby Chokolade i butikkerne hos Peter Beier, og jeg glæder mig helt vildt. Jeg sidder netop og læser om, at de denne dag, inviterer til lanceringsfest, i alle deres butikker. Hvem elsker ikke lidt chokolade?

Den nye Ruby chokolade, er lavet på den rødlige ruby-kakaobønne. Så der er ikke tale om nogle kunstige farvestoffer – det er altså en rød bønne, som giver denne fine lyserøde chokolade. Ift. smagen, har jeg hørt at den skulle smage sødt og frugtigt, og slet ikke bittert, som noget af det lyserøde chokolade kan være. Jeg glæder mig til at smage en masse chokolade i næste uge!

Praktisk: D. 13 april
 Adresse: I alle Peter Beiers butikker

Fredagsrock starter

April betyder også, at Tivoli åbner op for Fredagsrocken igen. Jeg køber et årskort hvert år, og har gjort det i mange år i streg. Jeg elsker at have muligheden for at tage en tur i Tivoli. Det kan være for at se koncerter, eller bare at gå en tur inde i parken. Der er så hyggeligt til alle de forskellige årstider, og derudover er der også rigtig gode spisesteder derinde.

Den 13/4 starter årets program op med Christopher, og så er programmet ellers fyldt op helt indtil september. Jeg har allerede rigtig mange koncerter på programmet. Det er virkelig et fedt line-up i år!

Læs hele programmet her.

Praktisk: 13 april
Adresse: Tivoli, København

The Book Of Mormon

Jeg har næsten selv lige været inde og se denne forestilling, og jeg var utrolig underholdt. Det var godt skuespil, gode jokes, og smukke sangstemmer. Det var faktisk meget anderledes, end jeg troede det ville være, og jeg kan kun anbefale, at man tager ind og ser denne musical.

Forestillingen går til og med d. 27 maj, og du kan læse mere om det lige her.

Praktisk: til og med d. 27 maj
Adresse: Det ny teater, Gammel Kongevej 29, 1610 København V

Sakura Festival

Den 28 og 29 april er der Sakura Festival i København. Dette er en Japansk tradition, som bliver fejret her i Danmark – mere præcist i Langelinie park. Forhåbentlig vil der være omkring 200 kirsebærtræer, som blomstrer i denne weekend. Man kan jo aldrig regne med vejret i Danmark, men det er i hvert fald her, at eventet er planlagt til.
Det er simpelthen så smukt, med de fine lyserøde farver, og jeg planlægger selv at tage forbi om lørdagen.

I denne weekend kan du dyrke den japanske kultur. Der vil være trommeshows, foredrag, folkedans og du kan også afprøve dine kunstfærdigheder på værksteder. Du kan læse mere om festivalen lige her.

Praktisk: 28-29 april
Adresse: Langelinie Park, Nordre Toldbod, 1259 København K

Copenhagen dance festival

I år kommer der noget nyt til København, nemlig en danse festival. Lyder det ikke bare for fedt?
Kroppen skal hyldes, og det her er stedet for det. Der vil være workshops, shows, konkurrencer, fester, og sjove ting på programmet, i hele denne weekend. Jeg har allerede meget planlagt i denne weekend, men jeg håber virkelig jeg kan tjekke det her ud.

Festivallen er for alle aldre, og forløber over 2 dage. Du kan læse meget mere om festivalen lige her.

Praktisk: 27-28 april
Adresse: Hal C, 
Arsenalsvej 6, 1436 København

Det nye madmekka “Reffen” åbner

I kender nok til Copenhagen Streetfood, som lå ude på papirøen. Den lukkede jo desværre ned sidste år, men allerede i denne måned, kommer der et nyt madmarked: Reffen! Jeg troede først dette marked kom langt senere i år, så det er jo en glædelig nyhed. Jeg har prøvet at læse mig lidt frem til datoen, men nogle steder står der d. 27/4, og andre steder står der første uge i maj. Åbningen er i hvert fald lige om hjørnet, og jeg glæder mig helt vildt! Jeg elskede papirøen, og jeg glæder mig til at se, hvordan det hele kommer til at se ud.

Der er plads til ca. 100 madboder, så der er jo en del at spise sig igennem! Vi ses Reffen, og undskyld dankort..
Du kan læse mere om Reffen her.

Praktisk: Åbning slut 27 april/start maj.
Adresse: Refshalevej 167 ? 1434 København K 

Prøv noget nyt

Jeg synes at man skal prøve noget nyt hele tiden. Mit mål for i år er at være mere modig. Jeg prøver at tage lidt flere chancer, og følge mine lyster lidt mere, end jeg plejer. Jeg har for eksempel mødt en fyr, som bor i et andet land. Jeg ville aldrig have gjort sådan noget før, men nu giver jeg det en chance. Det værste er at fortryde noget, og jeg ville fortryde, hvis jeg ikke prøvede det af.

Det at prøve noget nyt, behøver jo ikke altid være en stor ændring. Det kan f.eks. også være noget som at lave en ny ret hver uge, teste nye ingredienser, besøge en ny restaurant, eller noget helt andet? Det er helt op til dig, og det at gøre noget nyt synes jeg kun er en positiv ting. Det at udfordre sig selv, kan give så meget personligt – prøv det!

48 timers festival på Nørrebro

Denne festival er dedikeret til Nørrebros kulturliv, og alt hvad der dertil medhører. Programmet byder på skæve og alsidige kulturarrangementer, som man ikke lige kan opleve på andre festivaler.
De fleste event er gratis, og der er noget for alle aldre! I denne weekend bliver du altså inviteret til en oplevelse inden for musik, kunst, dans, mad, byvandringer, debat og meget andet. Jeg glæder mig og jeg synes virkelig der sker meget i den sidste weekend i april – hvad skal man dog vælge? Nu bor jeg selv på Nørrebro, så jeg skal da lige et smut rundt og kigge.

Holde øje med festivalens hjemmeside, for at se programmet. Det kommer snart til at stå der derinde.

Praktisk: 27-29 april 
Adresse: Hele Nørrebro

Louisiana – Picasso udstilling

Til og med den 27 maj kan du opleve Picasso på Louisiana Museum of Modern Art. Her kan man se et knap så kendt område af Picassos kunst, med over 150 originale keramiske værker, på en stor udstilling. Det er første gang, at så stor en del af Picassos keramik er samlet for offentligheden i Skandinavien.

Udstillingen er opdelt i en række temaer, som tilsammen giver et indblik i de forskellige motiver og former, Picasso arbejdede med ? samt de traditioner og inspirationskilder, han udforskede og kombinerede.

Praktisk: 1/2-27/5 
Adresse: Louisiana Museum og Modern Art, Gammel Strandvej 13, 3050 Humlebæk

Håber i kunne bruge guiden til noget, og at i får oplevet nogle fede ting i denne måned. 
Giv endelig feedback til guiden, hvis i har lyst. Rigtig god april til jer. 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.