Go Back

Bagt knoldselleri

Forb. tid 10 min
Tilb. tid 35 min
Samlet tid 45 min
Ret Salat, Tilbehør
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 1 lille knoldselleri, ca. 500 g
  • Oliven olie, salt og peber
  • Evt. 1 tsk. spidskommen kan undlades

Dressing

  • 1/2 citron, saften heraf
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 håndfuld persille
  • 1 håndfuld basilikum
  • 4 spsk. tahin
  • 0.7 dl. koldt vand
  • 1 tsk. honning

Sådan gør du
 

  • Start med at tænd ovnen på 200 grader, varmluft
  • Rengør din knoldselleri med en skuresvamp/andet og skær den i både. Vend derefter i olie, salt, peber og evt. lidt spidskommen hvis du har. Placer midt i ovnen i ca. 35 minutter

Dressing

  • Skyl dine krydderurter og dryp af. Bland ingredienserne sammen med en minihakker/stavblender og smag til med salt, peber og evt. ekstra citron. Hvis du ikke har nogle maskiner, så kan du også bare fintsnitte det hele og blande godt sammen
  • Server den bagte knoldselleri som tilbehør toppet med dressing og friske krydderurter