Evt. lidt revet ingefær. Jeg brugte 1 tsk. stødt ingefær
Nudelsalaten
250grisnudler(brug de nudler du ønsker)
Marineret kylling
3stk. gulerødder
1/4rødkål/rødt spidskål
3stk. forårsløg
200gedamamebønner (uden skal og optøet)
1-2stk.avokado
Topping: peanutbutterdressing, limesaft, peanuts, sesam og koriander
Sådan gør du
Start med at mariner din kylling (skåret i tern) og lad den trække i alt fra 20 minutter, til natten over. Steg derefter kyllingen af på en varm pande med olie.
Sæt vand over til nudler og kog efter posens anvisning.
Rør dressingen sammen. Hæld lidt vand i af gangen, indtil du finder din ønskede konsistens (tilføj evt. mere vand).
Fintsnit gulerødder, kål og forårsløg og kom i en stor skål, sammen med edamamebønnerne og de færdige nudler.
Anret som du ønsker! Jeg startede med nudelsalaten, og så lidt kylling og avokado ovenpå. Derefter toppede jeg med ekstra limesaft, friske peanuts, dressing, koriander og sesamfrø. Velbekomme!
Noter
OBS. Jeg har på intet tidspunkt tilføjet salt. Der er både soya og peanutbutter i salaten, som giver rigelig salt til retten.