Go Back

Hønsesalat

Tilb. tid 30 min
Samlet tid 30 min
Køkken dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 250 g kyllingefilet
  • 200 g svampe syltede eller stegt
  • 1 pakke bacon
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 1.5 dl creme fraiche 5%
  • 1-2 tsk dijonsennep
  • Evt. asparges
  • Salt & peber

Sådan gør du
 

  • Start med at kog din kylling i lidt saltet vand. Lad kyllingen koge i ca. 20 minutter til kødet er hvidt og mørt (kogetiden afhænger af fileternes størrelse). Tjek eventuelt undervejs om kyllingen er gennemkogt
  • Brug to gafler til at trække kødet ud i mindre stykker og lad det køle af inden anretning.
  • Hak din bacon i stykker og steg den helt sprød
  • Steg eller sylt dine svampe 
  • Bland kylling, svampe, mayo, creme fraiche, dijonsennep og krydr med salt og peber
  • Tilføj evt. asparges og frisk persille