Go Back

Laksetatar

En skøn og nem forret til dig og dine gæster. Velbekomme.
Tilb. tid 25 min
Ret Forret
Køkken dansk, Nordisk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 250 g fersk laks
  • 100 g røget laks
  • 1 lille rødløg/skalotteløg
  • 1 håndfuld dild, ca. ½ bundt
  • 1 citron
  • 3 spsk. kapers
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 2.5 spsk. creme fraiche
  • Salt & peber

Sådan gør du
 

  • Fjern skindet fra laksen med en skarp kniv, gerne filetkniv*. Rens lakseskindet for rester og skær i strimler (ca. 1 cm bredde). Steg skindet sprød i varm neutral olie, og kom derefter på et stykke køkkenrulle. Drys med lidt salt med et samme.
  • Skær alt laksen i små stykker og bland sammen i en skål. Tilføj fintsnittede løg, hakket dild, saften fra ½ citron, kapers, dijonsennep, creme fraiche. Smag til med salt, peber og ekstra citronsaft. Måske du også kunne tænke dig lidt ekstra dijonsennep?
  • Anret tataren med ekstra dild på toppen og sprødt skind. Velbekomme.

Køkkenudstyr

Noter

Husk, at hvis du skal spise rå fisk, skal du være sikker på, at der ikke er levende parasitter i den. Du skal derfor selv smide fisken i fryseren, i mindst 24 timer, eller spørge fiskemanden til råds.
Reklamelinks er markeret med*