Laksetatar
En skøn og nem forret til dig og dine gæster. Velbekomme.
Tilb. tid 25 minutter min
Ret Forret
Køkken dansk, Nordisk
- 250 g fersk laks
- 100 g røget laks
- 1 lille rødløg/skalotteløg
- 1 håndfuld dild, ca. ½ bundt
- 1 citron
- 3 spsk. kapers
- 1 tsk. dijonsennep
- 2.5 spsk. creme fraiche
- Salt & peber
Fjern skindet fra laksen med en skarp kniv, gerne filetkniv*. Rens lakseskindet for rester og skær i strimler (ca. 1 cm bredde). Steg skindet sprød i varm neutral olie, og kom derefter på et stykke køkkenrulle. Drys med lidt salt med et samme. Skær alt laksen i små stykker og bland sammen i en skål. Tilføj fintsnittede løg, hakket dild, saften fra ½ citron, kapers, dijonsennep, creme fraiche. Smag til med salt, peber og ekstra citronsaft. Måske du også kunne tænke dig lidt ekstra dijonsennep?
Anret tataren med ekstra dild på toppen og sprødt skind. Velbekomme.
Husk, at hvis du skal spise rå fisk, skal du være sikker på, at der ikke er levende parasitter i den. Du skal derfor selv smide fisken i fryseren, i mindst 24 timer, eller spørge fiskemanden til råds.
Reklamelinks er markeret med*