Go Back

Salat med bagte radiser og løg

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Antal 2 personer

Ingredienser
  

Salaten

  • 8 store radiser
  • 2-3 rødløg
  • 1/2 citron, saften heraf
  • Olivenolie
  • Salt & peber
  • Hakket persille
  • Feta/andet ost

Dressing

  • 2 tsk. dijonsennep
  • 2 tsk. honning
  • 1/2 citron, saften heraf
  • Nip salt og peber

Sådan gør du
 

  • Start med at tænd ovnen på 200 grader, varmluft. Skyl dine radiser og find de resterende ingredienser frem
  • Skær radiserne i mundrette tern (skær dem ikke over, hvis de er meget små) og løg i kvarte. Vend dem i saften fra ½ citron, lidt olivenolie, salt og peber. Kom blandingen på en bageplade og giv det 25 minutter i ovnen, når den er varm
  • Mens du venter, kan du lave din dressing. Bland det hele sammen og smag til med hvad du synes den mangler
  • Salaten vendes i dressingen og toppes med hakket persille, lidt revet ost/feta, salt & peber Server salaten som tilbehør og eventuelt med lidt brød til

Noter

De bagte grøntsager kan komme på køl og nydes en anden dag. Du kan derfor snildt lave en stor portion.