2-4skiverlandskinke(alm. kogt skinke eller serrano kan også bruges)
Evt. tynde skiver tomat/andet grønt
2æg
Salt, peber, oliven olie
Evt. en grøn salat på siden med lidt sennepsvinaigrette
Sådan gør du
Start med at find alle ingredienserne frem + 2 pander
Skær dit brød og smør den ene side med dijonsennep og den anden med mayo/creme fraiche. Hvis du ikke er så vild med sennep, så nøjes med et tyndt lag eller erstat det med mayo
Tilføj skinke (1-2 skiver pr. brød), og riv osten henover. Her må du gerne være en gris! Du kan også tilføje frisk tomat, eller andet grønt. Læg en skive brød på toppen og tænd derefter for begge pander (husk fedtstof)
På den ene pande steger du toasten af et par minutter på hver side på middelvarme, hvor du kommer to æg på den anden. Det plejer at passe, så det er nogenlunde færdigt på samme tid
Placer spejlægget ovenpå toasten og riv lidt ekstra ost på toppen. Bon appétit!