Go Back

Pasta med svampe, asparges og ricotta

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Hovedret
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 200-250 g pasta (alm. pasta/frisk pasta)
  • 100 g kejserhatte (eller andre svampe)
  • 1 løg (skalotte, alm. løg, rødløg)
  • 1 fed hvidløg
  • 5-10 grønne asparges
  • 1/2 citron
  • 100 g ricotta
  • 1 håndfuld persille
  • Olivenolie, salt, peber

Sådan gør du
 

  • Start med at find alle ingredienserne frem og skyl alt det grønne. Skær svampe og løg i skiver, pres dit hvidløg og skær asparges i mundrette stykker
  • Sæt vand over til pasta og kog efter anvisning
  • Kom olie på en varm pande og steg svampene til de er gyldne. Tilsæt derefter snittede løg og presset hvidløg og steg i ca. 2 minutter. Krydr med salt & peber
  • Tilsæt din asparges og pres ½ citron udover blandingen. Efter et par minutter blander du din kogte pasta sammen med det grønne. Vend blandingen med ricotta, en håndfuld hakket persille og smag til med salt, peber & ekstra citronsaft
  • Server mens pastaen er varm. Velbekomme