Start med at tænd ovnen på 200 grader, varmluft, og tag alle ingredienserne frem
Bland ingredienserne til din tærtedej. Hvis du bruger køligt blødt smør, kan du godt rulle den ud med det samme og komme den i et fad. Hvis ikke, kommer du den på køl i 20 minutter. Derefter rulles dejen ud i en cirkel, så den passer i din tærteform. Tærtedejen skal forbages i ca. 10 minutter, når ovnen er varm. Tag derefter tærten ud
Skær dine rødløg i kvarte og vend dem i olie, balsamico, honning og lidt salt & peber. Giv dem 20 minutter midt i ovnen, så de bliver lækre karamelliserede!
Mens du venter kan du blande din æggemasse. Her dampede jeg lidt spinat på en tør pande, og tilføjede til æggemassen for lidt ekstra grønt. Stil derefter til side
Nu er det tid til at samle tærten. Start med at kom æggemassen i, hvor du derefter tilføjer dine løg. Det ser så fint ud, når man kan se løgene tydeligt. Giv tærten ca. 30 minutter i ovnen og server varm. Velbekomme