Go Back

Kålsalat med jordskokker

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 10 jordskokker
  • 10 grønkålsblade
  • 1 håndfuld ristede mandler (eller andre kerner)
  • 1 håndfuld granatæblekerner
  • Olivenolie, salt, peber
  • Evt. lidt feta på toppen

Dressing

  • 1.5 spsk. olivenolie
  • 3 tsk. dijonsennep
  • 2 tsk. honning
  • salt, peber

Sådan gør du
 

  • Tænd din ovn på 200 grader varmeluft, rens dine jordskokker grundigt, og skyl din grønkål
  • Skær jordskokkerne i skiver og fjern grønkålen fra stilken. Vend både jordskokker & grønkål i lidt olivenolie, salt og peber. Giv jordskokkerne ca. 30 minutter i ovnen, når den er varm. Grønkålen kan du enten riste sprød på en pande, eller give den 10 minutter i ovnen
  • Mens du venter kan du riste dine kerner på en tør pande med lidt salt. Stil kernerne til side og bland din dressing. Smag til med hvad end du synes den kunne mangle
  • Efter 30 minutter er dine jordskokker & grønkål færdigt. Anret blandingen på et fad og top med dressing, granatæblekerner, sprøde kerner og eventuelt lidt lækker feta. Jeg gjorde det ikke i min version, men det kunne også være lækkert! Velbekomme