Tænd ovnen på 200 grader, varmluft. Gnid dine overlår ind i lidt salt og peber, og brun dem på hver side, på en varm pande. Giv dem derefter ca. 20-25 minutter i ovnen. Brug samme pande til resten af madlavningen
Mens du venter på kyllingen kan du koge dine ris og lave sovsen. Start med at rens svampe og skær dem i skiver, snit løg, samt mål vand og fløde af
Steg din bacon i fedtet fra kyllingen og dryp derefter af på lidt køkkelrulle. Smid evt. lidt af fedtstoffet ud, hvis du synes der er for meget meget fedt
Steg svampene godt af og tilføj derefter rødløg, hvidløg. Når løgene har fået ca. 2 minutter, tilføjer du din væske (fløde, vand). Lad sovsen stå i ca. 10 minutter på svag varme
Tilføj revet parmesan og smag til med salt, peber og citronsaft
Når kyllingen er færdig kommer du første spinat i sovsen, lader den klaske sammen, og tilføjer derefter din kylling til panden
Top med bacontern, evt. lidt friske krydderurter og server med kogte ris. Velbekomme!