Start med at tænde din ovn på 200 grader, varmeluft. Skyl derefter det grønne, skær auberginen i halvmåner, græskaren i skiver og løgene i både. Vend blandingen i lidt olie, salt og peber, og giv det ca. 20 minutter, når ovnen er varm
Lav dejen mens du venter. Bland alle ingredienserne sammen
Rul dejen ud på et let meldrysset køkkenbord, og find en passende form, som du smørrer ind i lidt fedtstof (jeg brugte en aflang tærteform på 11 x 35 cm). Kom dejen i formen, og prik nogle huller i dejen med en gaffel. Forbag dejen i ca. 10 minutter
Rør æggemassen sammen og stil til side
Nu er det tid til at samle din tærte: Kom det bagte fyld i din tærte, hæld æggemassen over, og giv tærten ca. 30 minutter, midt i ovnen. Tærten er færdig når den er gylden på toppen, og æggemassen har samlet sig
Serveres varm/lun og evt. med en salat som tilbehør. Velbekomme