Go Back

Karrysild

Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter
Køkken dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 250 g sild i lage
  • 3 spsk. creme fraiche
  • 1.5 spsk mayonaise
  • 2 spsk. lage fra sildene
  • 1.5 tsk. karry
  • 1/2 rødløg
  • 1/2 æble
  • 3 spsk. hakkede syltede agurker/cornichoner
  • Salt og peber
  • Purløg
  • Serveres på rugbrød med kogte æg og purløg på toppen

Sådan gør du
 

  • Start med at bland creme fraiche, mayonnaise og karry sammen
  • Hak æble i små tern og snit løg og dine syltede agurker fint. Kom i din karry-blanding
  • Tilføj lidt lage fra sildene og smag til med salt, peber, og evt. lidt citron
  • Så nemt var det! Serveres med kogte æg og purløg på toppen, ovenpå et stykke rugbrød