Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Kålsalat med gulerødder & persille
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
15
minutter
min
Ret
Tilbehør
Antal
4
personer
Ingredienser
Salaten
1/2
rødkål
1/2
spidskål
2
gulerødder
1
bundt
persille
2
håndfulde
ristede græskarkerner
Dressingen
0.5
dl.
creme fraiche
1
tsk.
olivenolie
1
spsk
citronsaft
1
tsk.
sukker
Smag til med salt & peber
Sådan gør du
Start med at rist dine græskarkerner på en brændvarm pande med lidt salt. Stil derefter til side
Skyl alt dit grønt
Snit rødkål og spidskål helt fint og hak din persille
Hvis du har et mandolinjern, kan du bruge det, til at snitte dine gulerødder. Hvis ikke, så skær dem så tyndt som muligt i skiver
Anret din salat med dressing og græskarkerner over, og server