Når dejen er færdighævet vendes den ud på et meldrysset bord drysset. rulles ud i en rektangel med en tykkelse på ca. 1 cm. Fordel pestoen i et jævnt lag og tilføj mozzarellaen (enten i strimler, eller revet)
Hold på hat og briller! At snurrer kan lyde rigtig besværlig på skrift, og indtil jeg selv får taget billeder af processen, så kan du finde billeder af metoden lige her! Men du får naturligvis også en beskrivelse lige nedenfor Fold en tredjedel af dejen ind over midten fra en af de korte sider, og fold den sidste tredjedel ind over den første, så der er 3 lag. Rul dejen igen med en kagerulle. Skær dejen i strimler (ca. 2 cm). Tag en dejstrimmel, og placer på bordet foran dig. Hold fast i den ene ende af strimlen med den ene hånd, mens du ruller strimlen med den anden hånd
Tag den snoede dejstrimmel op med begge hænder, og sno den et par gange om to fingre. Placer den sidste dejsnip hen over de to snoninger, og kom den mellem din pege- og langfinger. Snippen skal "hæftes" ind i snurren
Placer de færdige pestosnurrer på to bageplader med bagepapir. Max 9 stk. pr. plade. Lad dem efterhæve i 45 minutter
Efter hævningen pensler du snurrerne med et sammenpisket æg. Bages derefter i ca. 13-15 minutter, i en forvarmet ovn ved 200° varmluft
Brug dem i madpakken, til middagen eller som en lækkert mellemmåltid!