Go Back

Pasta med kylling, svampe og aubergine

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Hovedret
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 400 g pasta
  • 300-400 g kyllingefilet
  • 200 g svampe (jeg brugte brune)
  • 1/2 aubergine
  • 1 ds. flåede tomater + 1 ds. med vand
  • 1 fed hvidløg
  • Frisk basilikum (kan undlades)
  • 1 citron, saften heraf
  • Salt, peber, olivenolie

Sådan gør du
 

  • Start med at find alle ingredienserne frem og sæt en stor gryde over med vand og salt til din pasta. Kog din pasta efter anvisning
  • Jeg brugte som sagt kylling fra gårsdagens aftensmad, som jeg trevlede og stegte af. Hvis du ikke har rester af kylling ville jeg starte med at brune kyllingen (i strimler) af på en pande med fedtstof. Stil kyllingen til siden inden det er helt færdigt og brug samme pande til at stege det grønne i
  • Skyl og snit aubergine og svampe i skiver. Start med at svits svampene af i et par minutter, tilføj derefter din aubergine og lad det stege i ca. 5 minutter, til det hele er godt gyldent. Krydr med salt, peber og citronsaft og tilføj 1 ds. flåede tomater. Fyld samme dåse med vand og tilføj til retten + et presset fed hvidløg. Rør godt rundt og lad retten simre i 5 minutter
  • Tilføj din kylling, frisk basilikum og smag til med salt, peber og ekstra citronsaft. Server sammen med din kogte pasta. Velbekomme!