Skær kyllingefileterne i mundrette stykker, fintsnit løg, pres hvidløg og riv dit æble Varm en dyb pande/wok med olie/smør. Tilsæt karry når fedtstoffet er varmet op, og brun herefter kyllingen
Tilsæt dit æble, løg og hvidløg og rør det sammen. Lad det stege et par minutter, hvor du herefter tilsætter en spsk. hvedemel. Tilsæt herefter 1 dl. vand sammen med boullionterningen og rør rundt. Når dette er kogt igennem, tilsættes kokosmælken og ananasjuicen
OBS. Hvis du ønsker stykker af ananas i, tilsættes dette 5 minutter før servering. Personligt kan jeg ikke lide varme ananas, og bruger derfor kun saften fra dåsen. Ananasen fryses ned til smoothies
Lad det simre i ca. 20 minutter, hvor du herefter smager retten til med salt, peber og evt. ekstra karry
Serveres med kogte ris og evt. æbler og andet topping