Go Back

Rødbedechips med gedeostcreme

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret Snack
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 2 store rødbeder
  • 1-2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. æblecidereddike (eller citron)
  • Salt & peber

Gedeostcreme

  • 1 spsk. blød gedeost eller en cremet gederulle
  • 3 spsk. cremefraiche
  • Smag til med lidt citronsaft, salt & peber

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader, varmluft. Skræl rødbederne og skær dem i tynde skiver (evt. brug et mandolinjern).
  • Vend rødbederne i olie, eddike, salt og peber. Kom skiverne på to seperate bageplader, uden de ligger i lag. Giv rødbederne ca 15. minutter, vend dem, og giv dem 15 minutter mere. Hold øje med dem - de må kun blive gyldne
  • Mens du venter på dine rødbeder blander du din dressing
  • Når rødbederne er sprøde kommer du dem på et stykke køkkenrulle, drysser med lidt ekstra flagesalt (hvis du har), og lader dem køle af. Velbekomme!