Go Back

Rosenkålssalat

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 200 g rosenkål (optøet, hvis de er på frost)
  • 1 tsk grovkornet sennep
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 håndfuld valnødder (hasselnødder, ville også fungere)
  • Revet parmesan efter behov
  • Smør/olie til stegning
  • Smag til med salt & peber

Sådan gør du
 

  • Hvis dine rosenkål er fra frost, starter du med at tø dem op. Hvis de derimod er friske fra grøntafdelingen, så trænger de lige til at blive renset. Pluk de øverste 2-3 blade af, og skyl dem derefter kort. Mine rosenkål var små, men halver dem, hvis du synes de er for store
  • Riv lidt parmesan, og find de øvrige ingredienser frem
  • Steg rosenkålen i lidt fedtstof på en varm pande. Krydr med salt, peber, citronsaft, grovkornet sennep, og evt. lidt muskatnød. Steg i ca. 5 minuter og ryst panden et par gange
  • Serveres lun med revet parmesan og valnødder på toppen