Go Back

Pærecrumble

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Dessert

Ingredienser
  

  • 2 pære
  • 2 blommer
  • 1.5 tsk kanel
  • 20 g havregryn
  • 50 g sukker
  • 50 g hvedemel
  • 60 g blødt smør
  • Nip salt
  • Creme fraiche eller vaniljeis til servering

Sådan gør du
 

  • Start med at tænde din ovn på 200 grader, varmeluft
  • Skyl din frugt, fjern kernehus/sten og skær pære & blommer i skiver. Bland med kanel og kom blandingen i en smurt form
  • Bland gryn, sukker, mel, og blødt smør godt sammen. Brug gerne hænderne, for at få det delt helt ud
  • Fordel din crumble ovenpå frugten og giv den ca. 20 minutter, til den har den gylden overflade
  • Nydes lun med lidt cremefraiche, eller vaniljeis