Go Back

Bruschetta med ristede svampe & gedeost

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Forret, Tilbehør
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 4 skiver brød
  • 2 spsk. olivenolie
  • 100 g svampe (jeg brugte kantareller)
  • 1 spsk smør
  • Frisk timian
  • 1 gederulle
  • 2 spsk grovkornet sennep
  • Toppes med karamelliserede rødløg, frisk timian, salt, peber (du kan undlade rødløg)

Sådan gør du
 

  • Start med at rens og skyl dine svampe. Skær dem i halve (hvis de er store)
  • Tænd ovnen på 200 grader, varmeluft
  • Forbered dine karamelliserede rødløg og stil til side
  • Skær gedeost i skiver og klargør resten af ingredienserne
  • Steg dine svampe i lidt smør, salt og peber. Tilføj evt frisk timian og et squeeze citron
  • Skær brød i skiver, pensl med olie, lidt sennep, og kom i ovnen i ca. 5 minutter. Tag dem ud, tilføj gedeost og giv dem yderligere 2-3 minutter
  • Tag brødene ud af ovnen og top med svampe, løg og frisk timian. Server med det samme