Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Bruschetta med ristede svampe & gedeost
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
5
minutter
min
Samlet tid
20
minutter
min
Ret
Forret, Tilbehør
Antal
2
personer
Ingredienser
4
skiver
brød
2
spsk.
olivenolie
100
g
svampe
(jeg brugte kantareller)
1
spsk
smør
Frisk timian
1
gederulle
2
spsk
grovkornet sennep
Toppes med karamelliserede
rødløg
, frisk timian, salt, peber
(du kan undlade rødløg)
Sådan gør du
Start med at rens og skyl dine svampe. Skær dem i halve (hvis de er store)
Tænd ovnen på 200 grader, varmeluft
Forbered dine
karamelliserede rødløg
og stil til side
Skær gedeost i skiver og klargør resten af ingredienserne
Steg dine svampe i lidt smør, salt og peber. Tilføj evt frisk timian og et squeeze citron
Skær brød i skiver, pensl med olie, lidt sennep, og kom i ovnen i ca. 5 minutter. Tag dem ud, tilføj gedeost og giv dem yderligere 2-3 minutter
Tag brødene ud af ovnen og top med svampe, løg og frisk timian. Server med det samme