Go Back

Perlebygsalat med halloumi

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Salat
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 1.5 dl perlebyg (kogt med 4 dl vand + 1 tsk. salt)
  • cherrytomater efter behov
  • 1 squash
  • 1 tsk spidskommen
  • 100 g halloumi

Dressing

  • 1/2-1 citron
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 håndfuld hakket persille
  • 1 håndfuld hakket basilikum
  • 1.5 tsk dijon sennep
  • 1 lille fed presset hvidløg
  • olivenolie
  • smag til med ekstra sennep, salt, peber & citron

Sådan gør du
 

  • Start med at tænd ovnen på 200 grader, varmeluft
  • Skyl din squash og skær den i ca. 1/2 cm tykkelse. Vend squashen i lidt olie, salt, peber & spidskommen. Kom den derefter i en varm ovn i ca. 20 minutter, til skiverne er lidt gyldne
  • Skyl din perlebyg, og kog det derefter i letsaltet vand i ca. 15-20 minutter, alt efter hvor meget bid du vil have
  • Bland din dressing og stil til siden 
  • Bland perlebyg, squash, halve tomater, dressing og evt. ekstra persille/basilikum. Steg derefter din halloumi på hver side i varm olie, og server med det samme