Go Back

Laks med asparges og citronsauce

5 fra 1 stemme
Forb. tid 8 minutter
Tilb. tid 12 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Hovedret
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 2 laksefileter
  • 10 stk asparges
  • cherrytomater efter behov
  • 1/2 citron
  • 1 fed hvidløg
  • 15 g smør
  • Frisk dild til topping
  • Salt & peber

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader, varmeluft
  • Skyl dine asparges og knæk enderne af 
  • Fold 2 x sølvpapir ud. Der skal kunne være en fisk + tilbehør i hver pakke
  • Placer din fisk, asparges og tomater midt på sølvpapiret 
  • Rør smør, citronsaft, salt, peber og presset hvidløg sammen og kom det i små stykker udover fisken og grøntsagerne. Luk sølvpapiret om fisken 
  • Giv det 10-12 minutter i ovnen, og drys med frisk dild og evt. ekstra salt og peber
  • Server med kartofler, salat eller hvad du ellers ønsker til