Go Back

Sommersalat med rabarber

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Tilbehør
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 4 håndfulde frisk spinat (andet salat kan også bruges)
  • 100 g rabarber
  • 1/2 spsk honning
  • 1/2-1 rødløg
  • feta efter behov
  • 2 spsk græskarkerner (evt. ristede)

Dressing

  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1/2 spsk balsamico
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • 1/2 tsk honning

Sådan gør du
 

  • Start med at tænd din ovn på 180 grader. Skyl din rabarber og skær dem i ca. 1 cm størrelse + vender dem i lidt honning. Når ovnen er varm giver du din rabarber ca. 10 minutter midt i ovnen
  • Skyl din spinat og bland din dressing. Smag den til som du har lyst. Kram dressingen ind i din spinat 
  • Skær løg i tynde ringe, rist eventuelt dine græskarkerner, og skær lidt feta. Bland det hele sammen og kom din rabarber på toppen, når den er kølet af
  • Server som tilbehør