Go Back

Grøn salat med perlebyg og broccoli

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 1/4 spidskål
  • 1 dl perlespelt
  • 1/4 broccoli
  • 1/4 agurk
  • 1/2-1/4 rødløg

Dressing

  • 3 spsk creme fraiche
  • 1 spsk grøn pesto
  • Smag til med salt, peber & citronsaft

Sådan gør du
 

  • Start med at kog din perlebyg efter anvisning (husk at skyl den først)
  • Snit alt dit grønt fint. Jeg brugte en minihakker til broccolien. Bland godt sammen og kom lidt citronsaft over
  • Bland din dressing og smag til med citronsaft, salt & peber
  • Lad din perlebyg køle lidt af og bland med det grønne. Kom dressing over og server evt. med ekstra topping i form af ristede græskarkerner & feta