Go Back

Pasta med kylling, grønt & karrydressing

Tilb. tid 30 minutter
Ret Hovedret
Antal 3 personer

Ingredienser
  

Pastasalaten

  • 400 g grov pasta pr. person (80-100 g pasta/person)
  • 3 kyllingebryst (uden ben)
  • 1/2 broccoli
  • 120 g cherry tomater
  • 1/2 agurk
  • 2 håndfuld persille
  • 1 rødløg
  • 1 pakke bacontern
  • Evt. en smule avokado for ekstra cremethed

Karrydressing

  • 3 dl creme fraiche (jeg brugte 9%)
  • 3 tsk. karry
  • 1 tsk. sukker
  • Smag til med citronsaft, karry, salt & peber

Sådan gør du
 

  • Start med at tænde din ovn på 200 grader, varmeluft. Giv derefter, når ovnen er varm, din kylling ca. 20-25 minutter. Krydr med salt, peber og lidt citronsaft
  • Mens kyllingen hygger sig i ovnen, forbereder du resten. Sæt vand over til pastaen, skær tomater i kvarte og snit agurk, løg & persillen fint. Jeg kom min broccoli i en minihakker, så det blev ekstra fint. Hvis du ikke har det, kan du sagtens hakke det fint selv
  • Bland det hele sammen og lav derefter din dressing. Smag den til med citronsaft, salt og peber. Hold dressingen for sig indtil pastaen er færdig 
  • Steg din bacontern helt sprøde og kog din pasta. Lad eventuelt pastaen køle lidt af, før du blander det sammen. Jeg plejer at bruge en creme fraiche med lav fedtprocent, men det er helt op til dig 
  • Bland det hele sammen og server koldt eller lunt. Det fungerer også perfekt til madpakken dagen efter