Start med at tænd din ovn på 200 grader, varmeluft. Find derefter et passende fad frem, hvor din kylling kan være i
Hvis kyllingen ikke er renset, så sørg for at gøre dette også. Skyl derudover også citroner og krydderurter
Lav en lille oliedressing bestående af: 1 fed knust hvidløg, saften + revet skal fra 1/2 citron, salt, peber og 2 spsk olie. Gnid derefter kyllingen godt ind i olieblandingen
Stop derefter din kylling med de resterende citroner (skåret i både), urter og hvidløg. Jeg brugte den halve citron, jeg havde brugt til oliedressingen, til at stoppe i kyllingen til sidst. Så ryger det hele ikke ud, mens den er i ovnen. Se eventuelt billedet, hvis du er i tvivl
Placer kyllingen midt i ovnen, og hæld gerne fedtstof over den 2-3 gange undervejs, så det bliver rigtig sprødt. Giv kyllingen 50-60 minutter
Serveres med lækkert tilbehør i form af; salat, lunt brød, rodfrugter, eller hvad du ellers kan finde på