Stegte gulerødder på en bund af grønt og toppet med frisk mynte. Gulerødderne er vendt i smør, appelsinsaft og honning, hvilket giver en fantastisk smagskombination. Nyd salaten som tilbehør til et hovedmåltid, eller som en let frokost til 2. Velbekomme.
70grucola/ærteskud - en kombination, eller andet grønt
2 spsk.smør
50gmandler
1spsk.honning
1stk.appelsin, saften heraf
4-6stilkefrisk mynte
Olivenolie, salt & peber
Sådan gør du
Vask dine gulerødder og snit dem på skrå. Kom lidt olie og 1 spsk. smør på en varm pande og tilføj gulerødderne, når smørret er bruset af. Gulerødderne skal stå på middel til høj varme og få stegeskorpe (ca. 10 minutters stegetid). Drys med lidt salt og peber
Skyl salaten og hak mandlerne
Når gulerødderne har fået stegeskorpe, tilføj 1 spsk. smør, hakkede mandler, 1 lille spsk. honning og appelsinsaft. Lad det karamelisere i et par minutter og smag til med salt og peber
Anret gulerødderne ovenpå salaten og drys med hakket mynte og friskkværnet peber. Velbekomme.