Pasta med serrano, tomater og burrata
Pasta med serrano, tomater og burrata er en skøn og simpel hverdagsret, der tager et kvarter at bikse sammen. Nyd den sammen med et godt glas vin. Velbekomme.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Ret Aftensmad, Hovedret, Pasta
Køkken Italiensk
- 450 g pasta
- 1 citron
- 150 g cherrytomater
- 100 g ærter (fra frost)
- 150 g serrano eller mortadella
- 2 stk. burrata
- 1 håndfuld frisk basilikum
- Olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
Find alle ingredienserne frem og kog pastaen efter pakkens anvisning.
Optø ærterne.
Halver cherrytomaterne, pluk lidt basilikum og pres saften fra citronen.
Bland den kogte pasta med ærter, tomat, citronsaft, 3 spsk. olivenolie, salt og masser af kværnet peber.
Anret pastaen med stykker af serrano og burrata. Top med frisk basilikum, lidt ekstra olivenolie og peber. Velbekomme.