Go Back

Pasta med serrano, tomater og burrata

Pasta med serrano, tomater og burrata er en skøn og simpel hverdagsret, der tager et kvarter at bikse sammen. Nyd den sammen med et godt glas vin. Velbekomme.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Aftensmad, Hovedret, Pasta
Køkken Italiensk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 450 g pasta
  • 1 citron
  • 150 g cherrytomater
  • 100 g ærter (fra frost)
  • 150 g serrano eller mortadella
  • 2 stk. burrata
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • Olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du
 

  • Find alle ingredienserne frem og kog pastaen efter pakkens anvisning.
  • Optø ærterne.
  • Halver cherrytomaterne, pluk lidt basilikum og pres saften fra citronen.
  • Bland den kogte pasta med ærter, tomat, citronsaft, 3 spsk. olivenolie, salt og masser af kværnet peber.
  • Anret pastaen med stykker af serrano og burrata. Top med frisk basilikum, lidt ekstra olivenolie og peber. Velbekomme.