Go Back

Cacio e pepe

Tilb. tid 15 min
Samlet tid 15 min
Ret Pasta
Køkken Italiensk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 450 g spaghetti
  • 35 g smør
  • 2 dl pastavand
  • 100 g pecorino
  • 3-4 tsk. friskkværnet peber
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt
  • Toppes med ekstra pecorino og kværnet peber

Sådan gør du
 

  • Kog din spaghetti i letsaltet vand, efter pakkens anvisning - gerne en smule underkogt, da pastaen også skal på panden om lidt. Gem ca. 2 dl pastavand.
  • Smelt smør og olivenolie på en pande. Tilsæt 1 dl pastavand, friskkværnet peber og lad det simre lidt.
  • Afdryp spaghettien og kom på panden sammen med 1 dl af pastavandet. Kom revet pecorino i panden og vend det hele sammen. Smag til med salt.
  • Server din cacio e pepe med ekstra revet ost, friskkværnet peber og et godt glas vin til. Velbekomme.