Fjern skallen fra løgene og skyl din fennikel. Skær begge dele i grove stykker og svits i en varm gryde med fedtstof.
Tilsæt 2 fed hvidløg i gryden, som du har mast med bladet på din kniv. Det hele skal blendes til sidst, så det gør ikke noget det er lidt groft. Lad det stå i 5 minutter og rør rundt undervejs. Det må godt få lidt farve. Hvis du vil have frisk chili i, skal det tilsættes nu.
Efter ca. 5 minutter tilføjer du hakkede tomater, hvor du fylder alle dåserne op med vand og tilføjer til suppen. Tilføj østerssauce, 1 spsk. salt, et drys peber, bouillon og eventuelt saften fra en halv citron. Kog suppen op og skru derefter ned, så suppen kan simre i ca. 20 minutter.
Blend suppen og smag til med salt, peber, citron, østerssauce, eller hvad du ellers kunne tænke dig. Personligt kommer jeg også lidt æblecidereddike i. Det er helt op til dig
Serveres varm med dit ønskede tilbehør. Velbekomme