Du kan med fordel lave din hummus i forvejen. Men den tager ikke længe at bikse sammen
Start med at skyl dine kikærter og lad dem dryppe af
Blend hvidløg, kikærter, tahin, spidskommen, citronsaft, vand, og tilsæt lidt olie af gangen alt efter behov. Blend et par minutter til din hummus har en cremet konsistens
Smag til med salt, peber og evt. ekstra citronsaft
Marokkansk salat
Tænd ovnen på 200 grader, varmluft, og find alle ingredienserne frem
Skyl det grønne og skær auberginen i kvarte og gulerødderne i halve. Vendes i oliven olie, salt & peber. Bages 30 minutter, i en forvarmet ovn
Kog imens din perlebyg/bulgur. Kom 3 dl vand i en gryde + 1 tsk. salt. Lad det koge op og tilsæt perlebyg/bulgur. Skru derefter ned og lad det simre i 10 minutter. Tag derefter gryden af varmen, rør rundt med lidt salt, peber & citronsaft og lad det stå med låg på indtil du skal bruge det
Det tager ingen tid at stege halloumi, så gør blot klar til det. Find en pande frem, kom lidt olie på, og skær halloumien ud i skiver. Når du tager det grønne ud af ovnen, steger du din halloumi
Anret salaten med hummus i bunden. Dernæst perlebyg, bagt grønt og toppet med frisk persille og stegt halloumi. Velbekomme
Noter
Salaten blev serveret som hovedret herhjemme, med lidt brød til, men kan snildt gå til 4 personer som tilbehør.