Go Back

Poké bowl med laks

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Hovedret, Salat
Antal 2 personer

Ingredienser
  

Soyamarineret laks

  • 150-200 g laks
  • 5 spsk. soya
  • 1/2 rødløg, fintsnittet
  • 2 spsk. sesamolie (erstat evt. med andet olie og ekstra sesamfrø)
  • 1 tsk. ingefær, revet
  • 1 spsk. sesamfrø
  • 1 spsk. citronsaft & lidt peber

Poké bowl

  • Soyamarineret laks (opskriften ovenfor)
  • 2 dl ris
  • 1 moden avokado
  • 1/2 agurk, fintsnittet
  • 2 håndfulde kål, fintsnittet
  • 1 forårsløg, fintsnittet
  • 2 håndfulde edamame bønner
  • Evt. syltede rødløg, ekstra sesamfrø & lidt koriander på toppen

Sådan gør du
 

  • Start med at skyl dine ris og kog dem efter anvisning. Stil dem herefter på køl. Jeg kan bedst lide dem kolde
  • Gør derefter alle ingredienserne klar på køkkenbordet. Vent gerne til dine ris er i køleskabet, så de har lidt tid til at køle ned
  • Rør din marinade sammen. Skær din fisk i tern, og tilføj til marinaden. Stil på køl i 10-15 minutter
  • Skær derefter det grønne og gør klar til anretning
  • Anretning: Start med en bund af ris. Tilføj derefter din laks, og fordel det grønne som du ønsker. Drys med lidt ekstra sesamfrø på toppen og husk ekstra soya! Velbekomme