Go Back

Parmesanpaneret kylling

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 2 kyllingefileter

Til panering

  • 1 æg
  • 5 spsk revet parmesan
  • hvedemel
  • mælk
  • 2 spsk citronsaft
  • panko eller rasp
  • salt & peber

Sådan gør du
 

  • Start med at skær din kylling på langs, så den max er 1 cm tyk/høj
  • Stil mælk (blandet med citronsaft), mel, rasp/panko (blandet med parmesan, salt og peber) og pisket æg i hver deres skåle
  • Dyp kyllingestykkerne i følgende rækkefølge: Mælk, mel, æg & rasp
  • Varm en pande med olie og steg din kylling et par minutter på hver side. Skær eventuelt en over, hvis du er i tvivl om kyllingen er færdig. Jeg gav mine stykker 2-3 minutter på hver side, til paneringen var gylden. 
  • Server med salat, eller andet ønsket tilbehør