1håndfuldbasilikum, dild & purløg(ca. 1 håndfuld af hver)
Sennepsdressing
0.3dlolivenolie
1.5spskgrovkornet sennep
2tskdijon sennep
1/2citron
smages til med salt & peber
Sådan gør du
Start med at rens dine kartofler fri fra jord, dæk dem med vand, og tilføj 3 hele fed hvidløg + lidt salt. Bring dem i kog og giv dem 15-20 minutter efter vandet koger. Test dem undervejs med en gaffel. De skal slippe gaflen, før de er færdige.
Bland din dressing bestående af olie, sennep og citronsaft. Smag den til med salt, peber og evt. mere sennep
Når kartoflerne er færdige, hælder du vandet fra og moser din hvidløg i din sennepsdressing
Vend dressing, krydderurter og kartofler sammen, mens kartoflerne stadig er lidt lune
Server den lækre kartoffelsalat lun eller kold. Det er også den slags tilbehør der nemt kan laves i forvejen