Lun mælken op til den er fingervarm
Tag mælken af varmen og tilsæt æg, sukker og gær (Husk: mælken skal kun være lun – ellers slår du gæren ihjel, og dejen vil ikke hæve)
Bland din mel, kardemomme, og blødt smør sammen i en skål/røremaskine
Ælt de to blandinger sammen, til dejen er lækker og smidig (ca. 5 min)
Tilsæt derefter hakket chokolade og ælt godt ind i dejen
Hæv dejen et lunt sted i ca. 1 time (+/-)
Del din dej i ca. 16 boller og kom i en form, med bagepapir. Placer dem tæt på hinanden, men uden de rører hinanden. Lad dem efterhæve i en halv times tid.
Pensl dine boller med et sammenpisket æg, og bag dem i ca. 13-15 minutter på 200 grader, varmluft
Serveres lune med smør på. De kan naturligvis også nydes kolde! De er lækre på alle tider af døgnet!