Go Back

Kartoffelsalat med rygeost og radiser

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 800 g kogte kartofler
  • 80 g rygeost
  • 130 g creme fraiche
  • 1 spsk. æblecidereddike/hvidvinseddike
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1 lille skalotteløg (eller rødløg)
  • 1 håndfuld radiser, ca. 8-10 stk.
  • 2 håndfulde feldsalat (kan undlades)
  • Salt & peber
  • Topping: Ekstra radiser og evt. lidt purløg eller persille

Sådan gør du
 

  • Start med at kog dine kartofler i let saltet vand. Du kan med fordel allerede inden du koger dem, skære dem i mundrette stykker. Lad dem køle lidt af inden du blander dem med de resterende ingredienser
  • Snit skalotteløg og radisser i tynde skiver og bland med creme fraiche, rygeost, dijonsennep, æblecidereddike, feldsalat og smag til med salt og peber. Tilføj endelig mere af nogle af ingredienserne, hvis du synes den mangler!
  • Bland din dressing med de kogte kartofler og anret med lidt radisser og krydderurter på toppen
  • Serveres som tilbehør til aftensmaden. Velbekomme!