Start med at brun din kylling i en gryde/høj pande, sammen med 2 forårsløg, hvidløg, 1 hel chili, løg & lime i både (økologisk lime) og ingefær i skiver. Hvis din lime ikke er økologisk, skal den ikke stege med, men blot bruges som smagsgiver, til sidst. Det grønne behøver ikke være fintsnittet, da det skal sies fra derefter. Dæk blandingen med vand, og lad det simre i ca. 30 minutter. Tag derefter kyllingen op, pluk kødet fra benene (evt. med to gafler). Gem gerne skroget til en hjemmelavet fond. Sigt suppen og stil til side. Smid det grønne ud.
Mens du venter på din kylling, gør du de resterende ingredienser klar: Rens og skær dine svampe i skiver. Skyl spinaten. Snit forårsløgene. Kom vand + bouillon i en gryde, kog op (hvis du har en hjemmelavet fond, bruger du den) og sluk når terningerne er opløst. Stil nudler og koriander frem. Fintsnit ingefær og chili
Derefter bruger du samme gryde, som suppen var i. Varm igen lidt fedtstof og steg dine svampe godt af. Tilsæt derefter din suppe, fond og 1 chili i tynde strimler. Kog suppen i ca. 10 minutter
Tilsæt nudler, spinat, resten af forårsløgene, samt plukket kylling. Lad det simre i ca. 3 minutter og smag til med limesaft, soya, sukker og fiskesauce. Server suppen varm med koriander på toppen, og evt. lidt brød til