40g gederulle (jeg køber en cremet version i Meny)
1spskolivenolie
smør(kan undlades)
Sådan gør du
Syltede rødløg
Skær rødløg i tynde skiver og kom det i et rent skoldet glas. Kog derefter eddike, sukker og peberkorn op i en gryde. Hæld derefter blandingen over løgringene og opbevar på køl
Du kan med fordel lave de syltede rødløg (evt. også en større portion) nogle dage før du skal bruge dem. Så smager de af mere
Grønkålssalat
Start med at rist dine valnødder på en tør pande med lidt salt. Stil derefter til side
Skyl din grønkål og riv bladene af stilken, i mundrette stykker. Tør dit grønkål i et klæde
Kom lidt fedtstof (evt. en kombination af olie & smør), på en varm pande og steg dit grønkål i ca. 5 minutter. Jeg vendte mit et par gange ved mellemhøj varme, og kom derefter på et serveringsfad
Tilføj valnødder, syltede rødløg, gedeost i små stykker, og server med det samme som lækkert tilbehør. Husk også lidt salt & peber