2skiverlyst brød/boller(brug gerne noget lyst brød, som er et par dage gammelt)
Olie, salt, peber
Dressing
2tsk.dijonsennep
4spsk.olivenolie
1.5spsk. æblecidereddike
1/2tsk.honning
Salt, peber
Sådan gør du
Start med at tænd din ovn på 200 grader, varmeluft
Skær dit brød i små stykker og bland med 1-2 spsk. olie, salt og peber. Placer derefter på en beklædt bageplade og giv dem ca. 10-15 minutter i ovnen (til gyldne og sprøde). Sæt derefter til side
Sæt vand over (ca. 1 liter) med 1 spsk. salt. Skyl og skær lidt af enderne af bønnerne
Bland din dressing og stil til side. Smag til med salt, peber, eller hvad du ellers synes den mangler
Skær rødløg i skiver
Når vandet koger tilføjer du bønnerne, som koges i 2 minutter. Kog edamame med efter 1 minut, og kog dem med i den resterende tid. Hæld derefter vandet fra
Anret salaten med bønner, feta, rødløg, croutoner og top med sennepsdressing